De ce iti trebuie Cartea de Detailing ?

Cartea de DETAILING - Ghid pentru pasionatii de detailing...pentru ca astfel vei avea mai mult control si mai multa satisfactie de pe urma infatisarii masinii tale si te vei bucura de mai mult succes cu ea.

Tel: 0722 450 897
Email: info@expertdetailing.ro

Ai auzit de oameni carora "li se intampla" lucruri neplacute cu finisajele masinii lor (la spalatorie, acasa sau la vreun atelier) si sunt cu totul neputinciosi in fata unor astfel de "fenomene ale naturii" ?! Tu nu trebuie sa faci parte dintre ei.

In realitate, dupa ce vei parcurge acest ghid, vei "colecta" tot mai multa admiratie de la cei din jur pentru masina ta. Cei care vor dori vor putea capta mai multa atentie cu ajutorul masinii lor si isi vor imbunatati si diversifica relatiile...

Vei atrage cu mai multa forta pe cei pe care doresti sa-i atragi (clienti, parteneri, ...partenere ).

Imagineaza-ti cat de mult va creste puterea si influenta celor care chiar se exprima pe sine prin masina pe care o conduc si prin felul in care arata ea!

Cei care NU au cunostintele potrivite despre finisajele masinii lor nu numai ca nu si-o vor putea pune niciodata in valoare, dar in fapt, cu timpul, ea va arata tot mai mohorata, mai neatractiva si le va aduce chiar reale deservicii de imagine. Ca sa nu mai vorbim de situatia celor care rateaza bagand o groaza de bani intr-o masina care ajunge sa arate ca vai de ea.

Este deci chiar important sa iei decizia de a prelua controlul asupra infatisarii masinii tale si sa inveti cateva tehnici puternice, cateva metode si sisteme pe care le folosesc profesionistii pentru a creste valoarea investitiei tale, in timp ce altii o irosesc pe a lor.

Iata ce ai de facut: completeaza acum formularul de mai jos si vei primi GRATUIT, in format PDF, o lucrare ORIGINALA de 70 de pagini si o valoare de 50 de euro (cu fotografii, informatii de cele mai multe ori secrete si scheme explicative).

Daca doresti acum mai multe informatii despre continutul Cartii de Detailing, gasesti atasat aici documentul Cartea de Detailing - Coperta si Cuprins.pdf.

Si daca nu esti inca convins de ce este important sa intri in posesia acestei lucrari, poti descarca Ce te invata Cartea de Detailing.pdf (inca vreo trei pagini de argumente).