De ce suntem unici in piata?

Promisiunea Expert Detailing:

  • Daca nu vei primi cel mai bun polish de care masina ta a beneficiat vreodata, este Gratis!
  • Daca interiorul masinii tale nu va fi curatat mai profund, mai complet si mai complex decat a fost vreodata, este Gratis! Descopera in acest film 6 Greseli si 4 Recomandari care te vor feri de tepe, pentru totdeauna.
  • Daca masina ta nu va primi detailingul cel mai bun pe care l-a primit vreodata, atunci ESTE GRATIS!

Programeaza-te pentru unul dintre serviciile de mai sus, vino cu masina si lasa-ne sa-ti executam procedurile de care are nevoie.

Daca la primirea inapoi a masinii, serviciul nostru cosmetic nu este cel mai bun dintre toate cele pe care le-a primit masina ta vreodata, nu va fi nevoie sa platesti. Vom fi muncit GRATIS pentru tine!

Si ca sa nu crezi ca am innebunit sau ca pur si simplu facem promisiuni exagerate, iata ce se afla in spatele acestor afirmatii, atuurile noastre secrete:

  • Avem cea mai indelungata experienta in detailing (peste 13 ani) din Romania.
  • Misiunea noastra este aceea de a realiza clienti incantati, nu de a lustrui masini! Daca nu ne putem atinge telul, nu ne dorim banii! Convingerea noastra este ca "Suntem in piata in primul rand ca sa livram valoare, nu ca sa incasam bani!"
  • Operatorii nostri sunt pregatiti dupa manuale profesionale de ultima ora si nu "dupa ureche", ca majoritatea larga a concurentei.

Pe de alta parte, daca vor exista totusi oameni necinstiti care vor incerca sa profite de pe urma crezului nostru, NIMENI nu ne poate minti DECAT O SINGURA DATA! Nu suntem nici pe departe naivi...

Noi nu suntem multumiti pana cand TU nu esti multumit!

Aceasta este promisiunea noastra fata de tine. Amin!

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale