Tipuri de folii solare

Marci disponibile la centrele Expert Detailing

La centrele Expert Detailing poti gasi cea mai larga oferta de folii solare auto legale din Romania. In acest moment aplicam folii solare 3M si Llumar, in diverse nuante de fumuriu sau culori.

Llumar

llumarFoliile Llumar sunt disponibile in 4 variante, cu cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 72%.

Cele cu transmiterea luminii in procent  de 5%, 20% si 35% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transmiterea luminii in procent de 72% se pot aplica si pe geamurile laterale fata.

Produse in SUA, foliile beneficiaza de 3 sau 5 ani garantie.

Nota: Pe comanda speciala se pot aduce si folii solare Llumar cu alte nuante decat fumuriu (albastru, verde, rosu).

3M

3mFoliile 3M sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 50%.

Cele cu transmiterea luminii in procent  de 5%, 20%, 35% si 50% se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta.

Produse in SUA, foliile 3M beneficiaza de 3 sau 10 ani garantie. Foliile 3M Color Stable sunt colorate in masa cu nanoparticule de carbon ceea ce garanteaza ca nu isi vor schimba niciodata culoarea. Ele ofera si un plus de performanta din punct de vedere al respingerii caldurii.

 

Despre foliile solare

La evaluarea gradului de transmitere a luminii trebuie cunoscut faptul ca ochiul uman percepe aproximativ 1/2 din acest efect.

Spre exemplu la folia cea mai inchisa care retine 95% din lumina ochiul percepe o retinere de aproximativ 50%. De aceea vizibilitatea dinspre interior spre exterior ramane buna chiar si dupa aplicarea foliei.

Pe langa oprirea luminii vizibile foliile mai au ca efect respingerea energiei solare, reflexia luminii vizibile si retinerea razelor ultraviolete (pana la 99%).

Citeste despre

bltStructura foliei auto

bltIntrebari frecvente despre foliile auto

bltLista preturi folie auto

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale