E mai bine sa previi furtul oglinzii decat sa alergi dupa despagubire

oglinda-furataDaca ai avut ghinionul sa ti se fure oglinzile masinii stii cata bataie de cap presupune rezolvarea daunei.

Trebuie sa mergi la politie, la service, la asigurator, sa astepti 30 de zile a doua dovada de la politie, sa mergi inapoi la asigurator, sa astepti primirea despagubirii si in plus sa mergi fara oglinzi pana cand acestea sunt disponibile la service... 

Daca ti se fura masina bataia de cap creste si mai mult...

Acum ai insa la dispozitie un sistem ingenios, simplu si eficient care reduce atractivitatea masinii tale pentru hoti.

Marcarea antifurt a oglinzii AutoIDent

Inseamna inscriptionarea tuturor geamurilor şi a oglinzilor retrovizoare cu numarul de identificare al automobilului (prin matuire selectiva).

Acest sistem de securitate foloseste ideea ca “hotul nu fura masina sau oglinzile care nu se pot vinde” si provine din S.U.A., unde statisticile au demonstrat scaderea spectaculoasa a furturilor de masini marcate cu AUTOIDENT.

Sansele ca un hot sa fure o oglinda marcata cu AutoIDent sunt mici pentru ca valorificarea ei este dificila. In cazul furtului intregului autoturism , costul si efortul inlocuirii tuturor geamurilor este semnificativ si de asemenea de natura sa descurajeze hotii.

Aplicarea marcajului pe oglinzi si pe toate geamurile dureaza doar 30 de minute.

Contacteaza-ne pentru detalii sau programeaza-te online.

:: Creat de Site Lab | Linkuri partenere: Geamuri fumurii legale